Euranet Plus Summit 2022 - sinteză

euranet plus summit 2022 - sinteză În fiecare an reţeaua paneuropeană de posturi de radio EuranetPlus organizează un interviu cu unul dintre principalii responsabili europeni. Anul acesta, interlocutoare a fost Margrethe Vestager, Comisar european pentru Competiţie.

În fiecare an reţeaua paneuropeană de posturi de radio EuranetPlus, cea mai bună reţea radio a ştirilor europene, organizează un interviu cu unul dintre principalii responsabili europeni, sub genericul «EuranetPlus Summit». Anul acesta, interlocutoarea jurnaliştilor din numeroase state europene a fost vicepreşedinta executivă a Comisiei Europene Margrethe Vestager, Comisar european pentru Competiţie, a cărei misiune este de a face Europa potrivită pentru era digitală.

 

Echipa de jurnalişti EuranetPlus a discutat cu doamna Vestager despre perspectivele digitale și tehnologice ale Europei, despre problemele şi crizele succesive provocate de pandemie şi acum de războiul din Ucraina, despre criza energetică în curs, dar şi despre cea alimentară care se profilează. Vă invităm să urmăriţi o sinteză a întrebărilor şi răspunsurilor din timpul Summitului EuranetPlus 2022.

 

RadioRomaniaInternational · Euranet Plus Summit 2022 - sinteză 31.05.2022

www.rri.ro
Publicat: 2022-05-31 12:44:00
Vizualizari: 201
TiparesteTipareste