Evenimentul în format open space „Reciclează, gestul tău contează!”

evenimentul în format open space „reciclează, gestul tău contează!” Centrul EUROPE DIRECT București din cadrul Institutului European din România a organizat în data de 16 decembrie, evenimentul online în format open space intitulat "Reciclează, gestul tău contează!".

Centrul EUROPE DIRECT București din cadrul Institutului European din România a organizat în data de 16 decembrie, evenimentul online în format open space intitulat  "Reciclează, gestul tău contează!".


Evenimentul a adus colectarea selectivă și reciclarea în atenția participanților interesați de educația ecologică. Scopul acțiunii a fost creșterea nivelului de conștientizare privind problematica reciclării deșeurilor și încurajarea adoptării unui comportament responsabil față de mediu.


Evenimentul s-a bucurat de prezența unor specialiști care au susținut ateliere interactive și captivante: Aurelia Chereji, șef lucrări, Facultatea de Protecția Mediului, Universitatea din Oradea - atelierul ,,Trecerea la o agricultură sustenabilă, care nu se limitează la gestionarea deșeurilor"; Mariana Stan, country coordinator, Fashion Revolution România, care a vorbit despre ,,Deșeurile textile și posibilitatea de reciclare a acestora"; Mihail Tănase, specialist comunicare "Harta Reciclării", ONG-ul Viitor Plus, care s-a axat pe ,,Modalitățile de creștere a gradului de reciclare în România" și Eliza Vaș, expert în cadrul Serviciului Studii Europene, Institutul European din România, care a oferit informații despre ,,Tranziția către o economie circulară".

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați site-ul Europe Direct București

(Loredana Licuța, coordonator Europe Direct București)www.rri.ro
Publicat: 2021-12-20 15:32:00
Vizualizari: 444
TiparesteTipareste