Conferința finală a proiectului european "A Key Access to the EU Rights - EUReKA"

conferința finală a proiectului european "a key access to the eu rights - eureka" Institutul European din România a organizat în data de 18 noiembrie 2021 conferința finală a proiectului European EUReKA.

Evenimentul s-a desfășurat online și a avut ca obiectiv prezentarea cetățenilor mobili din UE și părților interesate concluziile proiectului EUReKA și principalele sale realizări, respectiv instrumentele digitale #key4mobility (portal, APP și Manual de bune practici).


Reuniunea s-a bucurat de participarea unor distinși oficiali europeni și români, din partea Autorității Europene a Muncii, a Ministerul Muncii și Protecției Sociale și a Ministerului Afacerilor Externe. De asemenea, la eveniment au participat, în afara publicului vizat, coordonatorii proiectului, Centro Studi e Ricerche IDOS (Italia), precum și reprezentanți ai celorlalte organizații partenere din cele șase state membre ale Uniunii Europene reprezentate în proiect: Grad Zagreb (Croația), Tandem Plus (Franța și Portugalia), Acli eV (Germania), Associazione Cristiane Lavoratori Italiani ACLI, Patronato ACLI, Fondazione Mondo Digitale, ANCI Lazio (Italia), Institutul European din România, Asociația Novapolis și Cartel ALFA (România).


Conferința a fost structurată pe mai multe secțiuni, respectiv  Informații pentru mobilitateEUReKA, proiectul; Noi suntem EUReKA (dedicată partenerilor și părților-interese antrenate în implementarea proiectului) și, nu în ultimul rând, secțiunea de Concluzii - adresând principalele rezultate, lecții și pași de urmat în finalizarea proiectului.

Pentru mai multe informații, accesați website-ul IER,aici.

(Florentina Costache, șef Serviciu Comunicare)www.rri.ro
Publicat: 2021-12-09 08:11:00
Vizualizari: 775
TiparesteTipareste