Reprezentație de teatru forum susținută de voluntarii ED București pe scena Teatrului Maria Filotti

reprezentație de teatru forum susținută de voluntarii ed bucurești pe scena teatrului maria filotti În perioada 10-14 septembrie, echipa și voluntarii Centrului EUROPE DIRECT București, alături de echipele și voluntarii Centrelor EUROPE DIRECT Târgoviște și Vâlcea au fost implicați într-un schimb de experiență și bune practici ...

În perioada 10-14 septembrie, echipa și voluntarii Centrului EUROPE DIRECT București, alături de echipele și voluntarii Centrelor EUROPE DIRECT Târgoviște și Vâlcea au fost implicați într-un schimb de experiență și bune practici cu alte centre EUROPE DIRECT din țară, în cadrul Caravanei de teatru forum "Stă în puterea ta să schimbi ceva!". Cu prilejul acestui schimb de experiență am avut plăcerea să îi vizităm și să interacționăm cu colegii noștri de la Centrele EUROPE DIRECT Râmnicu Sărat, Brăila, Galați și Buzău.


În cadrul acestui schimb de experiență, echipa noastră a susținut o reprezentație de teatru forum pe scena Teatrului "Maria Filotti" din Brăila. Tema aleasă de voluntarii ED București pentru piesa lor a fost inspirată din realitate și s-a referit la cyberbullying. Înțelegând foarte bine cum funcționează această metodă non-formală, publicul prezent în sală a intervenit imediat cu idei și soluții pentru a schimba povestea și pentru a-i oferi acesteia un final fericit.


Reprezentația de teatru forum a fost axată pe tema "O Europă pregătită pentru era digitală", de pe agenda formală a Comisiei Europene, iar cu ajutorul acestei metode non-formale aceasta a devenit accesibilă publicului.


Articolul complet poate fi accesat pe site-ul Europe Direct Bucureşti.

(Loredana Licuţa, coordonator Europe Direct Bucureşti)www.rri.ro
Publicat: 2021-09-27 16:09:00
Vizualizari: 460
TiparesteTipareste