Noi legături aeriene cu România

noi legături aeriene cu românia Compania nationala TAROM a reluat din această lună cursele directe București-Baia Mare întrerupte în urma cu 3 ani odată cu închiderea Aeroportului "Maramureș" pentru modernizare.

Compania nationala TAROM a reluat din această lună cursele directe București-Baia Mare întrerupte în urma cu 3 ani odată cu închiderea Aeroportului "Maramureș" pentru modernizare. Zborurile vor fi efectuate pentru început de două ori pe săptămână.


Operatorul aerian TAROM pregătește si inaugurarea zborurilor directe către Odesa în Ucraina, Tbilisi în Georgia și Baku în Azerbaidjan. Toate aceste destinații vor fi operate cu zboruri de noapte menite să asigure pasagerilor din aceste regiuni conectarea la toată rețeaua de zboruri TAROM din București. Astfel zborurile spre Odesa si Tbilisi vor fi operate, începând din septembrie, de 3, respectiv 2 ori pe săptămână, iar zborurile spre Baku vor fi adăugate în rețeaua TAROM de la finalul lui octombrie, de asemenea de 2 ori pe săptămână.


Compania Ryanair a anunțat  introducerea unei noi rute din octombrie 2018 din București. Este vorba despre o nouă destinație  către Pescara, în Italia. Orașul de la Marea Adriatică va fi legat de București prin două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă. Primul zbor va debuta în 30 octombrie 2018 iar biletele deja au fost puse în vânzare.

            

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunțat şi deschiderea unui baze operaționale pe Aeroportul Amman din Iordania. Printre zborurile pe care le va oferi de la această bază aeriană se numără și un zbor pe ruta București - Amman, plănuit spre a fi lansat cu ocazia orarului de iarnă. Zborurile pe relația București - Amman (Iordania) vor debuta la sfârșitul lunii octombrie 2018 și vor avea o frecvență de două ori pe săptămână.In prezent, singura companie aeriană care asigură zboruri pe această rută este TAROM, care oferă 3 zboruri săptămânale către orașul din Orientul Mijlociu.

            

Si transportatorul aerian maghiar Wizz Air a anunțat lansarea unui nou zbor direct cu plecare de pe Aeroportul Craiova (sudul României). Astfel, începând din iarnă, compania low-cost va lega capitala Olteniei cu aeroportul Bruxelles Charleroi. Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie. 


www.rri.ro
Publicat: 2018-09-14 14:30:00
Vizualizari: 957
TiparesteTipareste