Fotbal Flash

fotbal flash Claudiu Keşeru a marcat un gol pentru formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, care a surclasat echipa nord-irlandeză Crusaders Belfast cu scorul de 7-0, miercuri, pe teren propriu, în prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Claudiu Keşeru a marcat un gol pentru formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, care a surclasat echipa nord-irlandeză Crusaders Belfast cu scorul de 7-0, miercuri, pe teren propriu, în prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Atacantul român a înscris al treilea gol al campioanei Bulgariei, în minutul 53, şi a fost schimbat în minutul 68. Fundaşul Cosmin Moţi a jucat pentru echipa bulgară pe întreaga durată a partidei. Manşa secundă se va disputa pe 17 iulie, la Belfast.


Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a fost învinsă de formaţia Javor Ivanjica cu scorul de 3-1, în ultimul joc de verificare susţinut în stagiul de pregătire din Serbia. Echipa din Mediaş şi-a încheiat cantonamentul cu trei înfrângeri şi două victorii. În prima partidă, a trecut de Spartak Subotica cu scorul de 1-0, apoi a pierdut cu Zemun Belgrad, scor 0 la 1. A urmat o victorie cu 2-0 în faţa echipei Mladost Lucani, după care au venit două înfrângeri:  1-3 cu echipa rusă Mordovia Saransk şi 1-3 cu Javor Ivanjica.


Poli Iaşi a terminat la egalitate jocul disputat în stagiul din Turcia cu echipa iraniană de fotbal Traktor Sazi, scor 2 la 2. Pentru ieşeni au marcat Vlad Danale şi Andrei Cristea.


În Austria, Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă de formaţia slovacă Zlate Moravce cu scorul de 1-0. Pe 13 iulie, Sepsi va juca ultimul meci de verificare din acest stagiu de pregătire, cu echipa rusă Orenburg.


Încheiem cu o ştire din fotbalul feminin. Jucătoarea română Ştefania Vătafu a semnat un contract cu campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles. În sezonul trecut, ea a evoluat la echipa spaniolă Tenerife, cu care a încheiat pe locul patru în Primera Division, după Atletico Madrid, Barcelona şi Athletic Bilbao. Anderlecht va evolua în Grupa a 3-a preliminară a UEFA Women's Champions League, alături de formaţia scoţiană Glasgow City, de Gornik Leczna, din Polonia, şi de Martve, din Georgia.


www.rri.ro
Publicat: 2018-07-12 11:15:00
Vizualizari: 747
TiparesteTipareste