Regulamentul concursului "Alba Iulia – oraşul Unirii"

regulamentul concursului "alba iulia – oraşul unirii" Dragi prieteni, aici găsiţi Regulamentul concursului "Alba Iulia – oraşul Unirii".

1. Organizator

Societatea Română de Radiodifuziune, cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, cod fiscal RO8296093, organizează un concurs cu premii cu titlul «Alba Iulia – oraşul Unirii», prin intermediul postului Radio România Internaţional (RRI).

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.rri.ro, precum şi prin anunţuri la postul Radio România Internaţional.

 

2. Perioada de desfăşurare

Concursul se desfăşoară în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2018, data poştei (respectiv 30 iunie 2018, ora 24.00, ora României, pentru mediul online), cu derulare în toate limbile de emisie RRI.

 

3. Dreptul şi condiţiile de participare

Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice care au împlinit 18 ani până la data de 1 aprilie 2018 inclusiv. Nu au dreptul să participe salariaţii, colaboratorii cu contract ai Partenerilor şi rudele până la gradul doi ale celor care lucrează în sau colaborează cu Societatea Română de Radiodifuziune.

 

4. Conceptul

a) Concursul se desfăşoară în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2018, în toate limbile de emisie ale RRI.

b) Un ascultător sau utilizator poate câştiga un singur premiu (text scos).

c) Întrebările concursului vor fi difuzate periodic în emisiunile RRI, respectiv vor fi postate pe site-ul RRI, www.rri.ro, şi pe profilurile sociale RRI (Facebook, Google+, LinkedIn).

d) Participanţii trebuie să răspundă în scris, la toate întrebările concursului, prin orice mijloc: e-mail, la adresele afişate pe site-ul Secţiei către care se trimite răspunsul, pe profilul de Facebook al Secţiei, prin scrisoare la adresa Radio România Internaţional, str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1, Bucureşti, PO Box 111, cod 010165, pe profilurile de Google+ sau LinkedIn sau prin fax, la 00.40.21.319.05.62. Încurajăm participanţii să scrie şi ce i-a determinat să participe la concurs şi, mai ales, de ce ascultă emisiunile RRI sau urmăresc activitatea RRI în mediul online.

e) Răspunsurile de la acelaşi ascultător sau utilizator trimise la mai multe Secţii RRI vor fi luate în cosiderare numai pentru prima Secţie la care le-a trimis.

f) Premiul va fi constituit din excursii în România sau obiecte de promovare culturală (de exemplu CD-uri, albume, broşuri, DVD-uri); nu se poate solicita sau acorda contravaloarea în bani a acestuia.

 

5 .Validarea câştigătorilor şi primirea premiilor

a) Ascultătorul sau utilizatorul care participă la concurs este rugat să transmită către RRI, prin scrisoare sau e-mail, datele complete de identificare şi adresa de corespondenţă (şi de domiciliu, dacă este diferită), pentru a putea intra în posesia unui eventual premiu.

b) Pentru atribuirea premiilor se califică doar răspunsurile corecte şi complete, expediate în termen.

c) Câştigătorii Marilor Premii (excursii în România) îşi vor asigura pe cont propriu transportul internaţional până în România şi, dacă este necesară, viza pentru România. Premiile în obiecte vor fi expediate prin poştă, pe cheltuiala RRI, în limita fondurilor alocate de la bugetul de stat, în cel mai scurt timp posibil.

d) La primirea premiilor, câştigătorii nu pot refuza sau returna decât din motive obiective, justificate în scris, pachetul, pentru a nu genera costuri suplimentare pentru RRI. Refuzarea sau returnarea premiului fără o justificare clară, acceptată în scris de RRI, duce la neincluderea persoanei respective în lista de participanţi eligibili pentru premii la următorul concurs organizat de SRR prin RRI. Aceleaşi prevederi se aplică pentru erori de comunicare a adresei de domiciliu din vina participanţilor.

e) Câştigătorii sunt rugaţi să înştiinţeze RRI în scris, prin orice mijloc, despre primirea pachetului şi conţinutul premiului, pentru a verifica integritatea expedierii poştale.

 

6. Responsabilitate

Prin trimiterea răspunsurilor la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte cerinţele şi condiţiile impuse de Organizator prin prezentul Regulament.

 

7. Protecţia datelor personale

În conformitate cu legislaţia în vigoare, Organizatorul este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiile acordate în cadrul acestui concurs. Organizatorul se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a Organizatorulului. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, Organizatorul va șterge datele lor personale după terminarea concursului.

 

8. Forţa majoră

În sensul acestui Regulament, forţa majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel. Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

 

9. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi depus spre soluţionare instanţelor competente române din Bucureşti.

 

10. Publicarea Regulamentului

Regulamentul concursului va fi publicat pe site-ul www.rri.ro şi pe profilurile Facebook ale RRI. Varianta de bază este varianta în limba engleză.


www.rri.ro
Publicat: 2018-04-01 15:02:00
Vizualizari: 1620
TiparesteTipareste