Promo Marti, 12 decembrie 2017

promo marti, 12 decembrie 2017

Rubrici si subiecte din actualitate (se regasesc in emisiunile "Totul despre Romania" de la orele 15.05-16.00 si 19.05-20.00 , "Magazin RRI", orele 17.05-18.00, si Magazin RRI Plus, 21.05 – 22.00):

- In perioada 25 noiembrie - 3 decembrie, Romania a participat pentru a doua oară consecutiv cu stand național la cel mai important târg de carte din America Latină,Targul International de Carte de la Guadalajara, Mexic. Standul Romaniei a fost organizat de Institutul Cultural Român, prin filiala sa de la Madrid și Centrul National al Cartii, în colaborare cu Ambasada Romaniei in Statele Unite Mexicane. Despre cum s-a prezentat tara noastra la prestigiosul eveniment, un interviu cu Ioana Anghel, directoarea ICR Madrid (Monica Stoica)

- Asociaţii româneşti din lume: Liga Studentilor Romani din Strainatate - filiala din Franta, la 6 ani de la infiintare (sarbatoriti pe 15 decembrie, impreuna cu partenerii lor de la Clubul EntRO - Clubul antreprenorilor Romani din Franta). Interviu cu Anamaria Antonie, coordonatoarea filialei (Mihaela Dincă-Băjănaru)

- Mesaj de Hanuca al Prim Rabinului Rafael Shafer (Ioana Niţescu)

- Vorbind despre Europa (realizare Antena Satelor) (reportaje, cu specialişti români şi străini, pe teme UE majore, cu impact asupra agriculturii, a lumii rurale, a dezvoltării regionale şi a dezvoltării durabile)

- Europa la zi (reportaje şi scurte analize pe teme europene şi despre marile evenimente UE);

- Europa noastră (minimagazin pe baza celor mai importante teme europene ale ultimelor zile)

- Tradiţii prin ochi de copii - de la români la italieni. In Italia, nu numai micuţii români sunt dornici să cunoască tradiţiile noastre, ci şi italienii.  11 coruri de preoţi şi de simpli conaţionali - ortodocşi şi catolici - au prezentat italienilor şi copiilor romani din Roma colindele din diferite zone ale ţării, în cadrul celei de a II-a ediţii a spectacolului “Tradiţii prin ochi de copii”. Radio România a fost partner media al evenimentului organizat de Episcopia Ortodoxa Romană a Italiei, Accademia di România şi o asociaţie italiana. La ediţia din acest an - ca şi la prima de altfel - au fost prezenţi şi cei doi ambasadori ai României de la Roma, cel pe lângă statul italian, George Bologan şi cel pe lângă Sfantul Scaun, profesor Liviu Petru Zăpârţan (corespondenta Elena Postelnicu - Roma)

- Muzică 100%: Iordache Basalic, Valentin Racoveanu, Alin Horia Manzat, Adrian Ionescu - patru prieteni şi colegi, de peste două decenii. Mai multe aflaţi numai la Radio România Internaţional, în emisiunea MUZICĂ 100 %. Când? Marţi, 12 decembrie 2017, de la 20.05 la 21.00, cu reluările afişate pe site. Ca să ne urmăriţi online, accesaţi www.rri.ro / canal 2 / format MP3. Audiţie plăcută!(moderator: Olivia Sima) (orele 20.05 - 21.00, in reluare peste noapte, de la 02.00, 04.00 si, a doua zi, de 12.00)


www.rri.ro
Publicat: 2017-12-07 12:54:00
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste