Fotbal flash

fotbal flash Şansele ca antrenorul român Cosmin Olăroiu să se întoarcă în fotbalul românesc sunt minime. Potrivit presei de la Bucureşti, tehnicianul are oferte consistente din Arabia Saudită.

Şansele ca antrenorul român Cosmin Olăroiu să se întoarcă în fotbalul românesc sunt minime. Potrivit presei de la Bucureşti, tehnicianul are oferte consistente din Arabia Saudită. Săptămâna trecută, Olăroiu a părăsit echipa Shabab Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite. Despărţirea dintre club şi antrenor s-a produs de comun acord. Locul românului a fost luat de Mahdi Ali, fost selecţioner al naţionalei EAU. Olăroiu a condus echipa Al Ahli din iulie 2013. Cu el la cârmă, clubul din Dubai a câştigat de două ori campionatul Emiratelor, două Cupe, trei Supercupe şi a jucat, în 2015, finala Ligii Campionilor Asiei. În vară, Al Ahli a fuzionat cu Dubai CSC şi Al Shabab, formând gruparea numită acum Shabab Al Ahli Dubai. În campionatul Emiratelor, echipa ocupă în prezent locul 5, la şapte puncte de liderul Al Wasl.


Liga Profesionistă de Fotbal din România a anunţat, miercuri, că arbitrajul video va fi implementat în Liga I începând cu sezonul 2018-2019. Vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, a declarat, într-o conferinţă de presă, că 13 din cei 14 preşedinţi de cluburi au votat în Adunarea Generală pentru implementarea arbitrajului video. Sistemul va fi testat încă din acest sezon, a anunţat Gino Iorgulescu, preşedintele LPF. El a spus că se doreşte ca măcar la un joc din play-offul Ligii Intâi să se folosească arbitrajul video. Iorgulescu a adăugat: "Costul de implementare a acestui sistem depinde de aparatură, dar şi de alte lucruri, pentru că sunt 2 arbitri în plus, 2 operatori video în plus... Noi am făcut calcule cu nişte specialişti autohtoni şi a ieşit undeva la 6-700.000 de euro, dar suma poate ajunge şi la 1,5 milioane de euro. Noi o să încercăm să alegem varianta mai ieftină."  Suma finală ar trebui să acopere două sezoane. www.rri.ro
Publicat: 2017-12-07 11:45:00
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste