Malaezia – Inundații în zonele Penang și Kedah

malaezia – inundații în zonele penang și kedah MAE informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Malaezia, zona Penang sau în regiunea Kedah că, în acest areal, au avut loc inundații, fiind evacuate mii de persoane.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Malaezia, zona Penang sau în regiunea Kedah că, în acest areal, au avut loc inundații, fiind evacuate mii de persoane. Deși Departamentul Meteorologic local consideră că vremea este în curs de ameliorare, cetăţenii români sunt sfătuiți să monitorizeze mass-media locale și să urmeze sfaturile autorităţilor malaeziene.


Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Kuala Lumpur: +60321423172, apelul fiind redirecţionat către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluat de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.


De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Malaezia: +60162629660.


Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet https://kualalumpur.mae.rowww.mae.ro 


www.rri.ro
Publicat: 2017-11-07 11:27:00
Vizualizari: 1036
TiparesteTipareste