Weekend sportiv

weekend sportiv Ultimele zile au fost pline de fotbal. Motivul vine din faptul că, la mijlocul acestei săptămâni, a avut loc o etapă intermediară a campionatului primei ligi române de fotbal, şi anume cea cu numărul cinci.

Ultimele zile au fost pline de fotbal. Motivul vine din faptul că, la mijlocul acestei săptămâni, a avut loc o etapă intermediară a campionatului primei ligi române de fotbal, şi anume cea cu numărul cinci. În cadrul acestei etape, joi au avut loc ultimele două partide. La Mediaş, Gaz Metan a reuşit prima victorie din noul campionat, trecând de nou‑promovata Sepsi Sfântu Gheorghe cu 2 la 1. La Cluj a avut loc derby-ul etapei, între CFR şi Dinamo Bucureşti. CFR s-a impus, în final, cu 1 la 0, dar a terminat jocul cu doi oameni în minus. Portughezul Mario Camora a primit, în minutul 83, cartonaş roşu pentru o intrare dură la compatriotul său Filipe Nascimento, iar argentinianul Juan Emmanuel Culio a văzut, în prelungiri, al doilea cartonaş galben. 


Vă amintim că, marţi, FC Botoşani a trecut, acasă, de Poli Timişoara cu 1 la 0, iar Viitorul Constanţa, a încheiat la egalitate, 0 la 0, jocul disputat la Ovidiu, pe teren propriu, cu FC Voluntari. Miercuri, la Giurgiu, Astra a trecut, cu 1 la 0, de Concordia Chiajna, apoi, la Ploieşti, Juventus Bucureşti a pierdut cu 0 la 1 în faţa Universităţii Craiova, iar la Bucureşti, FCSB a încheiat la egalitate, 1 la 1, jocul cu Poli Iaşi.


În weekend au loc jocurile etapei a şasea. Vineri - un singur meci: Poli Timişoara cu Viitorul Constanţa. Sâmbătă sunt programate două partide. La Chiajna, Concordia se întâlneşte cu Juventus Bucureşti, iar în Capitală, pe Arena Naţională, FCSB se confruntă cu Astra Giurgiu. Duminică, la Drobeta Turnu Severin, CSU Craiova joacă împotriva echipei FC Botoşani, iar la Iaşi, Poli primeşte vizita formaţiei bucureştene Dinamo. Luni, ultimele două jocuri ale etapei: FC Voluntari cu Gaz Metan Mediaş şi Sepsi Sfântu Gheorghe cu CFR Cluj. În clasament, pe primele două locuri se află FC Botoşani şi CFR Cluj, cu câte 13 puncte şi departajate de golaveraj. Pe trei se situează FCSB, cu 11 puncte.


www.rri.ro
Publicat: 2017-08-11 11:37:00
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste