Weekend sportiv

weekend sportiv Echipa de fotbal FC Voluntari este cea de-a doua finalistă a Cupei României la fotbal, ediţia 2016 - 2017. Joi, gruparea antrenată de Claudiu Niculescu a încheiat la egalitate, scor 0 la 0, manşa a doua a semifinalei cu CSU Craiova.

 

Echipa de fotbal FC Voluntari este cea de-a doua finalistă a Cupei României la fotbal, ediţia 2016 - 2017. Joi, gruparea antrenată de Claudiu Niculescu a încheiat la egalitate, scor 0 la 0, manşa a doua a semifinalei cu CSU Craiova. În tur, formaţia din Voluntari câştigase, în deplasare, cu 1 la 0. Cealaltă finalistă a Cupei României este Astra Giurgiu, care a depăşit în semifinale echipa AFC Poli Timişoara, cu 4-1 acasă şi 3-0 în deplasare. Finala este programată pe 27 mai, la Ploieşti.

 

Trecem la campionatul Ligii Întâi de fotbal. În weekend au loc trei dintre cele patru partide ale etapei a 11-a din faza play-out. Vineri, două jocuri: Pandurii Târgu Jiu cu ASA Târgu Mureş şi Poli Iaşi cu Gaz Metan Mediaş. Duminică, FC Voluntari primeşte vizita echipei FC Botoşani. În cel de-al patrulea joc al etapei, disputat în avans, pe data de 10 mai, Concordia Chiajna a trecut de AFC Poli Timişoara cu 3 la 1.

 

Tot din fotbal, să notăm că sâmbătă are loc finala Cupei Ligii. La Bucureşti, pe Arena Naţională, se întâlnesc AFC Poli Timişoara şi Dinamo.

 

Trecem la box. Vineri, către noapte, pugilistul roman Cristian Ciocan îşi apără centura europeană WBO la categoria grea. Într-o gală programată la Hamburg, în Germania, românul luptă cu francezul de origine algeriană Zine Eddine Benmakhlouf. Acesta are un palmares care include 22 de victorii, din care 12 prin KO, şi 5 înfrângeri. Potrivit sport.ro, Ciocan este pe locul 9 al clasamentului mondial al greilor, în care conduce britanicul Anthony Joshua, urmat de Vitali Klitschko, din Ucraina.

 


www.rri.ro
Publicat: 2017-05-19 12:25:00
Vizualizari: 595
TiparesteTipareste