Premiul Francofoniei pentru Secţia Franceză Radio România Internaţional

premiul francofoniei pentru secţia franceză radio românia internaţional Secţia Franceză RRI a primit Premiul Francofoniei pentru contribuţii deosebite la promovarea limbii franceze şi a valorilor francofoniei în România.

Secţia Franceză Radio România Internaţional a primit Premiul Francofoniei, din partea Grupului Ambasadelor, delegaţiilor şi instituţiilor francofone din România (GADIF), pentru contribuţii deosebite la promovarea limbii franceze şi a valorilor francofoniei în România.

 

Premiul a fost decernat cu ocazia Serii Francofoniei, desfăşurată luni seară la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, din Bucureşti. Alături de colegii noştri de la RRI au mai fost premiaţi marele actor Ion Caramitru şi renumitul coregraf Gigi Căciuleanu.

 

În cadrul Serii Francofoniei, secretarul de stat MAE Bogdan Mănoiu a subliniat angajamentul României în realizarea obiectivelor şi proiectelor Francofoniei instituţionale, în plan naţional şi regional. Demnitarul a menţionat, totodată, necesitatea de a încuraja tinerii să folosească tot mai mult limba franceză, ca vector important de comunicare şi pentru facilitarea accesului la piaţa muncii. 


www.rri.ro
Publicat: 2017-03-20 22:49:00
Vizualizari: 535
TiparesteTipareste